REPERTOAR

S obzirom da smo mi ekipa muzičara koji su dugo godina u ovom poslu, a sviramo širom Srbije, Bosne, Švajcarske, Austrije i svaki kraj ima neke svoje specifične pesme, repertoar nam je jako širok, tako da obuhvata izvorne stare, kao i nove narodne pesme, domaću pop muziku, domaći i strani rock & roll (zabavne pesme) a tu su i nezaboravne romanse, starogradska muzika i šlageri.
Pa pođimo redom…

NARODNE PESME STARE I IZVORNE

Ovo su pesme koje su ostale za sva vremena, uz koje smo mi odrastali i uz koje ,svirajući ih za vas, i mi uživamo. Ko ne voli Šabana, Miroslava, Tozovca, Cuneta, Silvanu, Snežanu Đurišić ili Anu Bekutu…znamo ih pregršt a na spisku vam je samo jedan deo, čisto da vas podseti na hitove koji nikad ne blede i koji će vam u našem izvodjenju biti lek za dušu !

NARODNE PESME NOVE

Nema dobre žurke, bilo da je klub ili veselje a da mladji naraštaji ne naprave lom uz pesme Lukasa, Cece, Harisa Džinovića, Brene, Luisa ili neke od Zvezda Granda, svašta od tog repertoara sviramo i trudimo se da budemo skroz aktuelni i da sve nove hitove “poskidamo“, kliknite na naslov i videćete čega sve tu ima !

ZABAVNE PESME DOMAĆE I STRANE

E ovo naročito volimo !!! Kad sa harmonike pređemo na solo gitaru pa raspalimo preko YU nostalgičnog roka – Dugmeta, Čorbe, Bajage, Parnog valjka, Azre, Galije, Prljavog kazališta pa preko – Čole, Merlina, Harija, Balaševića, Olivera…nas dočekaju Vlado Georgijev, Van Gog, Amadeus, Lexington , Tropiko…. do stranih stvari, kao što su disko hitovi osamdesetih, stvari od Gipsy Kings-a i još mnogo toga…Ako hocete detaljnije, klik na naslov !!!

STAROGRADSKE PESME

Fijaker stari je lutao U tem Somboru i nosio zaljubljeni par kao što će vas poneti atmosfera dok slušate naše muziciranje ovih pesama ! Naravno, na repertoaru nam je i bosanski sevdah, i puno crnogorskih pesama, ma za svakog muzičkog sladokusca ponešto !!!!! Opet klik na naslov i eto spiska !